23 янв. 2008 г., 10:05

Без да искам... извинявай 

  Поэзия » Другая
886 0 2
 

Непредпазливо те докоснах с устни,

предавайки ти всичко свое за миг -

чувствата, мислите, мечтите...

Без да искам споделих

себе си с теб,

а после се изнизах,

както и бях дошла -

непредпазливо,

оставяйки в същината ти

калните си стъпки.

Извинявай...

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??