29 нояб. 2011 г., 18:38

Без позволение 

  Поэзия » Другая
696 0 3

Без позволение -
раздвоение.

Два пола единствено,
а хиляди мисли.

Две роли безмислени,
а хиляди искания.

С ръце чисти шофираш -
филмирано.

От пътя скучен отбиваш -
неасфалтирано,

мръсно разклонение избираш -
встрани към полето зелено.

С обратно виждане напред се взираш
в знака "ЗАБРАНЕНО"

© Ема Венева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??