Без позволение -
раздвоение.
Два пола единствено,
а хиляди мисли.
Две роли безмислени,
а хиляди искания.
С ръце чисти шофираш -
филмирано.
От пътя скучен отбиваш -
неасфалтирано,
мръсно разклонение избираш -
встрани към полето зелено.
С обратно виждане напред се взираш
в знака "ЗАБРАНЕНО"
© Ема Венева All rights reserved.