29.11.2011 г., 18:38 ч.

Без позволение 

  Поезия » Друга
693 0 3

Без позволение -
раздвоение.

Два пола единствено,
а хиляди мисли.

Две роли безмислени,
а хиляди искания.

С ръце чисти шофираш -
филмирано.

От пътя скучен отбиваш -
неасфалтирано,

мръсно разклонение избираш -
встрани към полето зелено.

С обратно виждане напред се взираш
в знака "ЗАБРАНЕНО"

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??