8 нояб. 2009 г., 22:30

Без себе си... 

  Поэзия » Философская
1545 0 7

Без себе си...

 

Останах самичка - без себе си.

Безследно извървях и песните!

Не мога да се мразя повече...

Изчерпах всичките си есени...

 

Не подозирах, че съм смъртна

и винаги болезненото търсех...

Не бях, въобще не бях на себе си…

Не си отидох, но не се и върнах…

 

И още преди да се срещна –

без смях от глухи сърдечности,

пред теб се изправих „безгрешна”

от много измислени вечности.

 

Продадох тишината още вчера

и нищо в тази стая не остана,

със принципи ще седна да вечерям,

а после ще ги пратя на тавана!

 

Без нищичко ще ходя днеска,

без себе си – останах просто гола…

И с нова, позабравена прическа

ще стана като всички хора.

© Единствена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??