Без себе си...
Останах самичка - без себе си.
Безследно извървях и песните!
Не мога да се мразя повече...
Изчерпах всичките си есени...
Не подозирах, че съм смъртна
и винаги болезненото търсех...
Не бях, въобще не бях на себе си…
Не си отидох, но не се и върнах…
И още преди да се срещна –
без смях от глухи сърдечности,
пред теб се изправих „безгрешна”
от много измислени вечности.
Продадох тишината още вчера
и нищо в тази стая не остана,
със принципи ще седна да вечерям,
а после ще ги пратя на тавана!
Без нищичко ще ходя днеска,
без себе си – останах просто гола…
И с нова, позабравена прическа
ще стана като всички хора.
© Единствена Всички права запазени