8 июн. 2008 г., 08:52

Без смисъл 

  Поэзия
667 0 20

 

рошави и прашни
думи
без смисъл
откъснати
от ехото на тишината
нахлуват на рояци
наопаки
обръщат се
една подир една подир една
притичват
до листа отскачат
на пръсти
за молива се хващат
търкулват се
в редица  

втасват бавно  в...

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??