8.06.2008 г., 8:52 ч.

Без смисъл 

  Поезия
669 0 20

 

рошави и прашни
думи
без смисъл
откъснати
от ехото на тишината
нахлуват на рояци
наопаки
обръщат се
една подир една подир една
притичват
до листа отскачат
на пръсти
за молива се хващат
търкулват се
в редица  

втасват бавно  в...

 

 

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??