БЕЗ СМИСЪЛ
Но всъщност от къде се взе?
Сърцето ми обърка...
Съзнаваш ли това поне?
Не те виня! Красиво е...
Побърка моята душа!
Всичко е съдба!
Всеки стих на теб ще подаря!
Всичко най-красиво с теб ще споделя!
Всяко нещо има си начало,
но има си и своя край!
И мойта "лудост" ще приключи...
Но обичта ми...
Обичта ми е безкрай!
Без смисъл! Без надежда!
И без теб...
Без посока търся те навред!
Понякога те виждам, но без смисъл!
И без смисъл мога да обичам,
но само теб!
Ти си смисъла в моя ден!!!
© Мариана Все права защищены