Jun 15, 2010, 1:34 PM

Без смисъл 

  Poetry » Love
524 0 0

БЕЗ СМИСЪЛ

 

Но всъщност от къде се взе?

Сърцето ми обърка...

Съзнаваш ли това поне?

Не те виня! Красиво е...

Побърка моята душа!

Всичко е съдба!

Всеки стих на теб ще подаря!

Всичко най-красиво с теб ще споделя!

Всяко нещо има си начало,

но има си и своя край!

И мойта "лудост" ще приключи...

Но обичта ми...

Обичта ми е безкрай!

Без смисъл! Без надежда!

И без теб...

Без посока търся те навред!

Понякога те виждам, но без смисъл!

И без смисъл мога да обичам,

но само теб!

Ти си смисъла в моя ден!!!

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??