9 дек. 2008 г., 18:52

Без страх 

  Поэзия » Любовная
435 0 1
Не се страхувам да критикувам.
Не се страхувам да си признавам.
Не се страхувам да се обръщам назад.
Не се страхувам да гледам напред.
Не се страхувам да се влюбвам.
Не се страхувам да ме разлюбват.

Страхувам се да не умра от мъка,
ако те загубя...

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не се страхувай - от това не се умира.
Предложения
: ??:??