9.12.2008 г., 18:52 ч.

Без страх 

  Поезия » Любовна
433 0 1
Не се страхувам да критикувам.
Не се страхувам да си признавам.
Не се страхувам да се обръщам назад.
Не се страхувам да гледам напред.
Не се страхувам да се влюбвам.
Не се страхувам да ме разлюбват.

Страхувам се да не умра от мъка,
ако те загубя...

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не се страхувай - от това не се умира.
Предложения
: ??:??