Dec 9, 2008, 6:52 PM

Без страх 

  Poetry » Love
434 0 1
Не се страхувам да критикувам.
Не се страхувам да си признавам.
Не се страхувам да се обръщам назад.
Не се страхувам да гледам напред.
Не се страхувам да се влюбвам.
Не се страхувам да ме разлюбват.

Страхувам се да не умра от мъка,
ако те загубя...

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не се страхувай - от това не се умира.
Random works
: ??:??