5 мая 2011 г., 20:40

Без второ издание... 

  Поэзия » Философская
390 0 1

                 БЕЗ ВТОРО ИЗДАНИЕ

 

Унесен всеки в свой'то занимание,

              никой не обръща грам внимание,

че Човешкият живот, опънат като нишка,

            е само мъничка

                                    чаровно-тъжна

                                                             книжка!

Тя няма ПОВТОРНО ИЗДАНИЕ!

              На един дъх, неусетно

                                   се изчита тая книжка!

И завършва с последна въздишка...

Умът ли човешки така е устроен?

ИСТИНАТА да прозре

          и да каже: ЗНАЯ!

                      Едва когато дойде

                                 на ПРИКАЗКАТА края...

 

 

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Така е докьто се усмихнем и се озьбим,такьв е живота.Дадем си сметка но тя вече е платена.Поздрав!
Предложения
: ??:??