7 апр. 2008 г., 11:35

без заглавие 

  Поэзия » Белые стихи
817 0 3

Обичам да вярвам в чудеса.

Все още, все още...

Но Мъдростта вече сваля

своите крила, за да тича

босонога в мислите ми.

--------------------------------

А сега умореният вариант на стиха.

---------------------------------

Обичам да вярвам в чудеса.

Все още, все още...

Но Мъдростта вече броди

с изранени крака по

трънливите пътища

на Ума ми.

© Зорница Аламанчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??