7.04.2008 г., 11:35 ч.

без заглавие 

  Поезия » Бели стихове
736 0 3

Обичам да вярвам в чудеса.

Все още, все още...

Но Мъдростта вече сваля

своите крила, за да тича

босонога в мислите ми.

--------------------------------

А сега умореният вариант на стиха.

---------------------------------

Обичам да вярвам в чудеса.

Все още, все още...

Но Мъдростта вече броди

с изранени крака по

трънливите пътища

на Ума ми.

© Зорница Аламанчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??