17 сент. 2014 г., 11:49

Без заглавие 

  Поэзия » Гражданская
561 1 1

Къде е смисълът в това да бъдеш сам?

"В парите?"- изкарани да чуждата земя!

 

Къде е смисълът във твойто раждане? -

"проплаквайки без свой баща."

 

Къде е смисълът на сладкия ни дом,

останал в пустото легло?

Там няма никой,

не ти желаят: "Лека нощ!"

 

Нима не виждате... опустошеният ни свят?

Самотници, заспиващи пред своя телефон.

 

Разделят ни пространства

в затихващите светлини.

Далече сме във километри,

посредствени са нашите души.

 

Изгубихме уюта, заспиваме в самотен дом,

а мислим, че купуваме звездите...

с емигрантския си стон.

© Ива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??