Горчива съм и трудна за преглъщане.
Задръжки не понасям! И провали...
Като миг отлитам - без завръщане,
но помня винаги каквото са ми дали.
До дъно пия, без да се вживявам –
(не харесвам посредствени актьори!)
Любовите с усмивка преживявам –
животът ме посреща с други хора!
А ти не се помисляй за последен,
че предният възлагаше на същото...
Сега си тръгвам, че настъпи време...
Не ме очаквай, няма да се връщам.
29.10.2012г.
© Сияна Георгиева Все права защищены
напред с оптимизъм