1 nov 2012, 11:46

Без завръщане 

  Poesía » De amor
523 0 1

 

 

Горчива съм и трудна за преглъщане.

Задръжки не понасям! И провали...

Като миг отлитам - без завръщане,

но помня винаги каквото са ми дали.

 

До дъно пия, без да се вживявам –

(не харесвам посредствени актьори!)

Любовите с усмивка преживявам –

животът ме посреща с други хора!

 

А ти не се помисляй за последен,

че предният възлагаше на същото...

Сега си тръгвам, че настъпи време...

Не ме очаквай, няма да се връщам.

 

29.10.2012г.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??