Жена. Любов. Скандал. Побой.
Сълзи. Багаж. Такси. Порой.
И студ. Мъгла. Рога. Псувни.
В душа, в сърце, в очи - слани.
Тайфун. Потоп. Кошмар. Резил.
Жена. Пачавра и пасквил.
Юрист. Дела. Пари. Развод.
И път - пътека... Без живот.
© Никола Апостолов Все права защищены