22.09.2017 г., 23:06 ч.

Безглаголно с рога 

  Поезия » Хумористична
338 2 4

Жена. Любов. Скандал. Побой.

Сълзи. Багаж. Такси. Порой.

И студ. Мъгла. Рога. Псувни.

В душа, в сърце, в очи - слани.

 

Тайфун. Потоп. Кошмар. Резил.

Жена. Пачавра и пасквил.

Юрист. Дела. Пари. Развод.

И път - пътека... Без живот.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??