23 мая 2024 г., 16:20  

Безценно 

  Поэзия » Любовная
119 0 0

И за нищо не бих те сменил -
Безценно, мое цвете!
Светлина, Безсмъртие, Живот...
Въплъщение на всичко твое.
В градината на Бога.
Грях ли е това кажи?
Да искам да си мое!

© Веселин Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??