23.05.2024 г., 16:20 ч.  

Безценно 

  Поезия » Любовна
117 0 0

И за нищо не бих те сменил -
Безценно, мое цвете!
Светлина, Безсмъртие, Живот...
Въплъщение на всичко твое.
В градината на Бога.
Грях ли е това кажи?
Да искам да си мое!

© Веселин Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??