May 23, 2024, 4:20 PM  

Безценно 

  Poetry » Love
145 0 0

И за нищо не бих те сменил -
Безценно, мое цвете!
Светлина, Безсмъртие, Живот...
Въплъщение на всичко твое.
В градината на Бога.
Грях ли е това кажи?
Да искам да си мое!

© Веселин Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??