25 февр. 2011 г., 18:13

Безцветно 

  Поэзия
802 0 2

Все повече ме задушава,

но аз се боря упорито
и засега не му се получава
през мене да прокара своето корито.
 
Небето някак си е завладяло
и въздуха, и всички други,
но още сивото не е успяло
емоцията в мене да погуби.
 
Оглеждам се и трепвам леко,
страха опитвам се да скрия...
Около мен е  - вляво, вдясно - ето,
Сивото и мене иска да затрие!
 
Отскубвам се от лапите му страшни,
но силите ми вече ме напускат.
Дерзая, търся още дните цветни,
но само в спомените те препускат!
 

 

© Таня Момчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??