6 сент. 2014 г., 14:50

Безидейно 

  Поэзия » Другая
505 0 1

Косите ù ме съдеха, аз зная,

в заплетените възли си личеше,

така и не успя да ми прости до края

за безочието на злодея вечен. 

 

Уморена от анафори,

замаяна от  алегории,

валят навън хиперболи,

наречия и прочие,

без капчица изтънчена еуфория...

 

 

 

 

© Радост Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??