29 июн. 2014 г., 22:48

Безименна болка 

  Поэзия
532 1 0

Зова те за помощ,

протягам ръка,

но отговор няма сега.

Избегнати погледи,

удар в прахта,

всичко е просто вик в пустошта.

Часовника връщам,

минута покой.

 

После напред продължавам,

но миналото и теб не забравям.

© Петя Кънчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??