6 дек. 2011 г., 13:20

Безименно 

  Поэзия » Любовная
843 0 3


Без теб е болезнена зима,
в ума си отронвам сълза.
Татуирана усмивка има,
но не и щастлива душа.

На стотици километри,
мисълта ми се носи към теб.
И мечти за нощи летни,
но сбъднати с друг човек.

А тя се буди до мен,
с поглед пълен с любов.
В утрото на леден ден,
а няма пред мен път нов.

© Кос Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??