Пръстите отпускат тетивата...
и сякаш че рояк оси бръмчи.
Пронизал с изстрела си тишината,
той тръгва си. Дори за миг с очи
пътя на стрелата не поглежда.
Изчезва силуетът в контражур.
За жертвата му – никаква надежда.
Целта си не пропуска той – Амур!
© Vasil Ivanov Все права защищены