28 дек. 2017 г., 23:35

Безмълвен пред тебе съм днеска 

  Поэзия » Философская
315 0 1

Безмълвен пред тебе съм днеска...

не схващаш защо аз мълча...

ти питаш защо не говоря...

приписваш ми пак

лудостта...

 

Какво ти очакваш да сторя?

Какво да ти кажа? Кажѝ!

Тишината ми щом

не разбираш...

словата

не ще

схванеш

ти...

 

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??