Безмълвен пред тебе съм днеска...
не схващаш защо аз мълча...
ти питаш защо не говоря...
приписваш ми пак
лудостта...
Какво ти очакваш да сторя?
Какво да ти кажа? Кажѝ!
Тишината ми щом
не разбираш...
словата
не ще
схванеш
ти...
© Андрей Андреев Todos los derechos reservados