28.12.2017 г., 23:35 ч.

Безмълвен пред тебе съм днеска 

  Поезия » Философска
289 0 1

Безмълвен пред тебе съм днеска...

не схващаш защо аз мълча...

ти питаш защо не говоря...

приписваш ми пак

лудостта...

 

Какво ти очакваш да сторя?

Какво да ти кажа? Кажѝ!

Тишината ми щом

не разбираш...

словата

не ще

схванеш

ти...

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??