Промъква се през пръстите,
през порите влиза като въздух,
циркулира в главата ми,
раздира всеки нерв,
с неистови крясъци
смъква усмивките ми,
като игли се забива безкрайно
в сърцето ми (и то почернява),
напира през кожата,
като стон спира кръвта ми,
неизбежно (почти сатанински)
обсебва, разкъсва, убива
безмълвния страх.
© Адриана Все права защищены
Въздействащо