28.05.2008 г., 15:40 ч.

Безмълвният... 

  Поезия » Бели стихове
785 0 7

Промъква се през пръстите,

през порите влиза като въздух,

циркулира в главата ми,

раздира всеки нерв,

с неистови крясъци

смъква усмивките ми,

като игли се забива безкрайно

в сърцето ми (и то почернява),

напира през кожата,

като стон спира кръвта ми,

неизбежно (почти сатанински)

обсебва, разкъсва, убива

безмълвния страх.

© Адриана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??