10 мар. 2007 г., 01:52

Безнадеждност 

  Поэзия
727 0 0
Седя на края на света.
Седя сама и не плача.
Седя и се губя в нощта.
Седя, а искам да закрача.

Мълча, лутам се в мисли.
Мълча, а искам да викам.
Мълча, мечти ме понесли.
Мълча, без глас ще те повикам.

Ще моля с очи пресъхнали.
Ще тичам с крака разкървени.
Ще се боря с ръце изтръпнали.
Ще се усмихвам с уста уморени.

Но няма ти да ме прегърнеш.
И няма болката да спреш.
И не ще с любов да ми отвърнеш.
Но ще оставиш агония, копнеж.

© Ивелина Балабанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??