11 дек. 2011 г., 11:15

Безпътие 

  Поэзия » Другая
763 0 2

В хиляди очи се губя нощем,

всяка сутрин празнота ми носи,

търся отговорите на много още

незададени дори въпроси!

 

И се лутам в път без пристан,

във мъгли от хора без лица,

в мен се блъскат и разбиват

тъмни облаци и бури, и сърца...

 

Но от тях аз никой не познавам,

нямат образ, нямат топлина,

нямат отговор на моите въпроси,

нито смисъл, само празнота...

© Даниела Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • !
  • Пожелавам ти да намериш своя път , за да можеш да си отговориш на всички въпроси!Хареса ми!Поздрав!
Предложения
: ??:??