15 янв. 2008 г., 19:30

Безредие 

  Поэзия » Философская
570 0 9
Главата ми -
вулкан от мисли
се мъчи всеки ден
да сложи ред
на спомени, тъги
и ежедневни грижи.
В колонки спретвам
дневното меню
от ядене, пране и
пауза смях
и мъча се,
макар да ме е страх
да кажа смело,
че животът ми е песен.
Промъква се обаче
в моя  ум
една такава твърда убеденост,
че колкото старателна да съм,
във мене няма капка
подреденост!

© Ая Цонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??