15.01.2008 г., 19:30 ч.

Безредие 

  Поезия » Философска
569 0 9
Главата ми -
вулкан от мисли
се мъчи всеки ден
да сложи ред
на спомени, тъги
и ежедневни грижи.
В колонки спретвам
дневното меню
от ядене, пране и
пауза смях
и мъча се,
макар да ме е страх
да кажа смело,
че животът ми е песен.
Промъква се обаче
в моя  ум
една такава твърда убеденост,
че колкото старателна да съм,
във мене няма капка
подреденост!

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??