19 янв. 2017 г., 15:42

Безснежно 

  Поэзия » Любовная
584 2 3

Да застанем с теб под лампата.

Нека да броим снежинките.

Ти – големият,

аз пък – малката...

Ето първата снежинка,

после целият рояк.

Всъщност съм сама под лампата.

Гасне тя и пада мрак.

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??