Jan 19, 2017, 3:42 PM

Безснежно 

  Poetry » Love
585 2 3

Да застанем с теб под лампата.

Нека да броим снежинките.

Ти – големият,

аз пък – малката...

Ето първата снежинка,

после целият рояк.

Всъщност съм сама под лампата.

Гасне тя и пада мрак.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??