19.01.2017 г., 15:42 ч.

Безснежно 

  Поезия » Любовна
568 2 3

Да застанем с теб под лампата.

Нека да броим снежинките.

Ти – големият,

аз пък – малката...

Ето първата снежинка,

после целият рояк.

Всъщност съм сама под лампата.

Гасне тя и пада мрак.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??