12 июл. 2008 г., 11:19

Безсрамната мечта 

  Поэзия » Другая
690 0 5

Безсрамната мечта
се скри във локвата на пътя;
дъждът разтвори мислите й;
издуха вятърът лицето й,
но тя си сложи грима на порядъчност
и притаи се върху камъка.

Безсрамната мечта,
подхранвана от минали успехи,
променя тялото си
в огледалото ти от очи направено,
така че да ти се хареса
в своята невинност.

Не й се хващай!
Нейната съдба е
да бъде твоя мракобесница!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??