Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Целувах две нектарени зърна,
с език разгарях влажно лоно.
Астарта диво виеше снага,
Едем умората прогони.
Помня, стенеше с гръб към мен,
а после се изтягаше щастлива,
но след минута, с разтворени бедра,
обвиваше ме мълчаливо.
И, като властна амазонка,
препускайки на своя кон,
достигаше до връх мечтан -
за много - недостигнат трон.
Накрая сладко се протегна,
до мен усмихната заспа.
А аз...
аз започнах да рисувам.
без дъх останал и слова.
© Вили Тодоров Все права защищены