2.10.2009 г., 11:36 ч.

Безсъние 

  Поезия » Любовна
565 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

Целувах две нектарени зърна,

с език разгарях влажно лоно.

Астарта диво виеше снага,

Едем умората прогони.

 

Помня, стенеше с гръб към мен,

а после се изтягаше щастлива,

но след минута, с разтворени бедра,

обвиваше ме мълчаливо.

 

И, като властна амазонка,

препускайки на своя кон,

достигаше до връх мечтан -

за много - недостигнат трон.

 

Накрая сладко се протегна,

до мен усмихната заспа.

А аз...

аз започнах да рисувам.

без дъх останал и слова.

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??