22 окт. 2009 г., 22:01

Безсънно 

  Поэзия » Любовная
1137 0 18

 

 

Тази нощ, бодлива като кактус,
настръхнало заби се във сърцето!
Остави ме безсънна да съм както
луната върху свода на небето...

Обърканите мисли протестират -
не искат да са нощни стражи,
но болките от упреци не спират -
превземат и безсънието даже!

Тази нощ е много неудобна –
стиска ме почти като обувка,
на любовта ни много е подобна –
изминахме години без милувка!...

Имам смелост и ще я прекрача,
утрото с душата си жадувам.
Тази нощ не искам да заплача –
силна съм, но скромно съществувам!

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??