7 нояб. 2008 г., 20:28

Безумни лъжи 

  Поэзия » Любовная
552 0 1

Безумни лъжи

Мога всеки ден във вярност да се вричам.
Гара след гара отминават край мен.
От колко време те обичам,
а сякаш изминал е само ден...

Дори да казвам, че не искам да съм с тебе,
не вярвай на моите безумни лъжи.
Обичам те, но всеки носи своето бреме,
а то понякога много тежи...

© Мирела Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??