11 окт. 2009 г., 15:27

Безусловно... 

  Поэзия » Любовная
1707 3 11

Не мога да повярвам, че съм аз

във тази роля - глупава и малка!

И тези тайни срещи между нас

ме унижават и се чувствам жалка...

 

И казвам си, че трябва да се спра,

но всеки път в ръцете ти изгарям!

Безсмислено е! Как да разбера!

Да, зная, че си грешка. Но повтарям!

 

Преди не съм се чувствала така...

Какво направи с мен - съвсем не зная!

Ще продължи ли дълго? Докога?

А всеки ден по-силно те желая...

 

Къде се крие тайният ти код?

Какво те прави толкова различен?

Ще те разнищя! (В някой друг живот...)

Във този безусловно те обичам!

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??