22 нояб. 2007 г., 23:32

Беззаглавна 

  Поэзия » Философская
699 0 1

Изляла изцяло
силуета
с контури,
безплътен
като кръглото петно
на небето -
в мъглата сутрин
аз
посветена съм
на това тяло
излято изцяло
силуета
с контури,
безплътен
пътница безпътна
и пак - дет' се вика
в едно цяло.

22.11.2007г.

Изваяна 

 

© Андромеда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??