Nov 22, 2007, 11:32 PM

Беззаглавна 

  Poetry » Phylosophy
689 0 1

Изляла изцяло
силуета
с контури,
безплътен
като кръглото петно
на небето -
в мъглата сутрин
аз
посветена съм
на това тяло
излято изцяло
силуета
с контури,
безплътен
пътница безпътна
и пак - дет' се вика
в едно цяло.

22.11.2007г.

Изваяна 

 

© Андромеда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??