16 мар. 2010 г., 22:53

BG Паневритмия в Мадрид 

  Поэзия » Другая
651 0 4

       BG Паневритмия в Мадрид 

 

Слънце весело ни грее,

милва ни с лъчи.

Вятър тихо клони вее,

песента звучи.

 

Ходим в Парке дел Оесте

сред треви, цветя.

На полянка  до чешмичка,

с чудна хладнина.

 

Сбираме се тук другари

с Обич и Любов.

Паневритмия играем

за Живота нов.

 

Истина, Любов, Разумност,

гъвкав ум, сърце.

Добродетели да бъдем -

Мъдрост да ковем.

 

Бог Баща, което дава -

доволен да си.

И да страдаш, и да губиш -

доволен да си.

 

Тъй ни учи Петър Дънов,

наш Учител Свят.

Светли мисли възвишени

с чувства, благодат.

 

Плодовете на Живота

с Любовта - напред.

С красотата на събора

ще сме ний навред.

 

Майката Природа, мила,

дава своя цвят.

Пътя наш така отворен

с Ангелския свят.

 

                         Мадрид, 2009г.

 

______________________

 

Парке дел Оесте - Парк в Мадрид

 

© Божидарка Божинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??